Asigură-ți o Vacanță Interesantă și Sigură cu BANCASSURANCE

Acasă / Noutati

Descoperă Drive-ul și Confortul cu Asigurările Noastre Personalizate Pentru Vacanța de Iarnă

Vacanța de iarnă ne invită să explorăm și să ne bucurăm de aventură, dar prudența nu ar trebui să lipsească din bagajul nostru. În această perioadă, BANCASSURANCE își reafirmă angajamentul de a oferi soluții de asigurare care să acopere nevoile și așteptările fiecărui client. Cu un departament de asigurări în creștere, suntem mai aproape de oricine își planifică o deplasare în România și nu doar.

Sănătatea - Prioritatea Noastră în Orice Vacanță

Vacanțele sunt pentru relaxare, dar neașteptatul poate apărea în orice moment. Asigurarea de sănătate de la BANCASSURANCE vă oferă liniștea sufletească, acoperind cheltuielile medicale neprevăzute. Beneficiați de acces la o rețea extinsă de servicii medicale, asigurându-vă că, indiferent unde vă aflați, sănătatea dumneavoastră este în mâini sigure. Cheltuielile pentru riscurile de sănătate pot fi acoperite. Asigurarea medicală acoperă orice boală subită. Valoarea maximă a asigurării este de 30.000 de euro.

Călătoriți în Siguranță cu Cartea Verde

Călătoriile cu mașina în străinătate aduc nevoia unei protecții suplimentare. Cartea Verde de la BANCASSURANCE vă asigură că, în caz de accidente sau daune, sunteți protejați financiar. Această asigurare vă oferă liniștea de care aveți nevoie pentru a vă bucura de călătorie, fără griji suplimentare. Totodată, polița Carte Verde este obigatorie la intrarea în România. Lipsa acesteia poate determina aplicarea unei amenzi din partea autorităților române.

Rovinieta - Libertatea de a Explora

Nu lăsați taxele de drum să vă încetinească aventura. Rovinieta noastră vă asigură că puteți călători liber pe drumurile din România, fără grija plăților neașteptate. Este simplu, rapid și eficient, permițându-vă să vă concentrați pe bucuria călătoriei. De asemenea, și Roviniera este obigatorie la intrarea în România. Lipsa acesteia poate determina aplicarea unei amenzi din partea autorităților române.

De ce BANCASSURANCE?

Alegând BANCASSURANCE, beneficiați nu doar de asigurări personalizate, dar și de expertiza unui lider în soluții financiare. Rapiditatea serviciilor noastre, disponibilitatea în 11 filiale din țară și suportul constant sunt doar câteva dintre motivele pentru care clienții ne aleg. Ne dedicăm să vă oferim siguranță, confort și liniște sufletească în toate călătoriile dumneavoastră.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații și pentru a vă asigura că vacanța de iarnă va fi una lipsită de griji, contactați Departamentul Asigurări BANCASSURANCE la 0 76 69 05 88.

Mai multe detalii despre asigurările oferite de BANCASSURANCE găsiți AICI.

Vacanța de iarnă este momentul ideal pentru a crea amintiri de neuitat. Asigurați-vă că le veți savura la maximum, protejați de soluțiile BANCASSURANCE. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim siguranța de care aveți nevoie pentru a vă bucura din plin de fiecare moment al călătoriei dumneavoastră.

Partenerii noștri