Măsuri de sprijin pentru clienții BANCASSURANCE

Acasă / Noutati

Apreciem faptul că ați ales @Bancassurance.md și în aceste momente complicate, inclusiv pentru agenții economici din Republica Moldova, depunem tot efortul necesar pentru a sprijini întreprinderile. 

 

În acest sens, Bancassurance.md a decis:

 

1. ANULAREA tuturor penalităților calculate începând cu 19 martie 2020 pentru neachitarea ratelor la credite până la 31 mai 2020. Acest lucru înseamnă că, pentru sumele datorate de persoane fizice consumatori în această perioadă, Bancassurance nu va percepe nici o penalitate și/sau dobândă de întârziere.

 

2. AMÂNAREA plăților la ratele curente la credite (inclusiv a dobânzilor și comisioanelor) până la 31 mai 2020. Ulterior, pentru a rambursa plățile restante, calculate pentru perioada martie – mai 2020, clienții vor putea opta pentru: 

 

a. achitarea într-o singură tranșă a plăților, în luna iunie, în caz dacă situația financiară a acestora nu a avut de suferit în perioada dată, sau

b. pentru clienții care resimt un impact direct și de durată de pe urma acestei situații și nu vor fi în stare să achite ratele la credit un timp îndelungat, pot solicita reeșalonarea ratelor la credit și a dobânzilor. 

 

În toate cazurile, Bancassurance  nu va percepe comisioane de modificare a condițiilor contractuale și va conveni cu clientul asupra unui nou grafic de rambursare.

 

Totuși, dacă clientul va avea suficiente mijloace financiare pe contul aferent creditului, atunci amânarea plăților la ratele curente la credite nu va surveni. Dacă clientul va avea posibilitatea de a suplini contul respectiv pentru a asigura plata în mod regulat a ratelor la credite, o poate face în continuare, de la distanță, pentru a evita vizitele și a respecta regimul de carantină la maxim. 

 

De exemplu, puteți accesa serviciul Mpay pentru achitările programate.

 

IMPORTANT! Bancassurance oferă clienților săi posibilitatea de a beneficia de o reducere a ratei dobânzii anuale efective cu 5%.  Aflați dacă sunteți eligibil pentru acest beneficiu. 

 

Vă îndemnăm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre facilitățile oferite la numărul de telefon + 373 699 455 88.

Partenerii noștri