Noutati

Acasă / Noutati

BANCASSURANCE a lansat la începutul lunii August 2020 serviciul de Schimb Valutar pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, oferindu-le încă un instrument financiar. Casa de Schimb Valutar EURUS TRADE SRL activează în intervalul de timp 09:00 - 18:00, de luni până vineri, pe adresa srtr. Alexandru cel Bun, 95, Chișinău, Moldova.

Apreciem faptul că ați ales Bancassurance.md și în aceste momente complicate, inclusiv pentru agenții economici din Republica Moldova, depunem tot efortul necesar pentru a sprijini întreprinderile.

În ultimii ani un nou tip de servicii financiare a apărut pe piața bancară din Moldova – Bancassurance. După cum sugerează denumirea, o combinație dintre servicii de asigurare și servicii bancare, noul produs pare că vine să ofere o mai multă comoditate clienților băncilor și ai organizațiilor financiare nebancare din Moldova.

Asiguratorii moldoveni au vandut polite de asigurare in valoare de 1,5 miliarde de lei in 2018, in crestere cu 5,2% fata de anul precedent, arata datele oficiale ale autoritatii de supraveghere (CNPF). In moneda europeana, piata a crescut cu 10%, pana la 77,7 milioane euro, pe fondul aprecierii monedei nationale.

Societe Generale şi-a vândut joi subsidiarele din Macedonia şi Muntenegru. Acțiunea face parte din planul de a se retrage de pe unele pieţe din Europa de Est, într-o încercare de a-şi majora profitabilitatea, transmit MTI şi Reuters, citate de Agerpres.

Partenerii noștri